• <a href="https://clients.eunet.gr/submitticket.php" title="Επικοινωνήστε μαζί μας" target="_blank">Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ</a>

Σχετικά με την Εταιρία μας

Efficiently envisioneer user friendly

Each type of hosting service we provide is further optimized and unique

Η Eunet εστιάζει την προσοχή της στην άριστη, συνεχή και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη των πελατών της. Η ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία στηρίζεται στην άμεση απάντηση των αποριών σας, στην πρόθυμη εξυπηρέτηση κάθε δικής σας παρουσιαζόμενης ανάγκης, στην ευγενική αντιμετώπιση των ενδεχόμενων παραπόνων. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας πρόθυμοι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, προσφέροντάς σας άψογη εξυπηρέτηση. Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται πληροφορίες για την εταιρεία, όροι συναλλαγών καθώς και πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

3842
Awesome Clients

2 %
Annual European Growth

5457
Completed Projects

182284 GB
Data Transferred

ABOUT US

H Eunet ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τις υπηρεσίες στο διαδίκτυο στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Σικάγο των Η.Π.Α. με αρχική επωνυμία Site Hosting & Services.

Εκείνη η εποχή ήταν καθοριστική για την μετέπειτα εξέλιξη της εταιρείας στην Ευρώπη επειδή γνώρισε το Internet από τα πρώτα βήματα της δημιουργίας του. Είδε στην πράξη τι μπορεί να προσφέρει στην παγκόσμια αγορά και πως μπορεί να χρησιμοποιήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες του ως μέσο όχι μόνο για την ανταλλαγή πληροφοριών όπως ήταν και ο αρχικός σκοπός της δημιουργίας του αλλά κυρίως για να προβάλλει και να διαδώσει επιχειρηματικές ιδέες, προϊόντα, υπηρεσίες, τάσεις.

Ασχοληθήκαμε με τις υπηρεσίες στο Internet και προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα από τις συμβατικές λύσεις που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.

Μελετήσαμε τις ανάγκες πελατών μας και διαπιστώσαμε ότι χρειάζονται κάτι περισσότερο από την απλή προβολή τους στο διαδίκτυο. Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον οι εταιρείες παγκοσμίως επιθυμούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους προσφέροντας ελκυστικές τιμές με επαγγελματική συνέπεια και σοβαρότητα. Για το λόγο αυτό χρειάζονται στρατηγικό πλάνο της εταιρείας τους, μελέτη και ανάλυση των επιχειρηματικών τους στόχων, οργανωμένη και δυναμική διαφημιστική καμπάνια. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα όχι απλά να επιβιώνουν στο χώρο, αλλά να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην οποία στοχεύουν, επιτυγχάνοντας τον επιθυμητό σκοπό, την αύξηση του κέρδους.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για την καλύτερη δυνατή επαγγελματική τους προβολή με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και την εδραίωσή τους στην αγορά, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο διαδίκτυο. Με την υποστήριξη των συνεργατών μας οι οποίοι έχουν ειδικευτεί στη σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, στο marketing οn-line, new marketing technology κ.α. η επίτευξη των στόχων σας θεωρείται δεδομένη.

Why Choose Us

Oι υπηρεσίες μας ποικίλουν και μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων που θέλουν άμεσα και επιτυχημένα αποτελέσματα.

Η Eunet σας προσφέρει τα εξής:

Professional web hosting
Dedicated and Cloud servers

Το βασικό στοιχείο που διαφοροποιεί την Uknet από τις ομοειδείς εταιρείες του χώρου είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων και εφαρμογών οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά όσο περίπλοκες και αν είναι.

Our Company History

We’re one of the Europe’s leading hosting providers, operating in more than 28 countries and in partnership with networks in over 10 more. Across the world, we have thousands of customers Europe. We started in Europe on November 1999 and moved into UK in 2013.

Ours is a story of investment, innovation and award-winning customer service. Take a look at the highlights of our pioneering achievements.

Our code of practice

What to do if you have a complaint

If you’re not happy with our service and want to make a complaint, you can contact us in three ways:

By email: support [at] eunet.gr
By phone: Just call +30 211 176 8290

By letter write to:

Customer Relations Manager
The Colchester Centre
Colchester, CO2 8JX
United Kingdom

Selling Eunet’s Services

Benefit by promoting Eunet’s services

This scheme lets you advertise Eunet on your site. Visitors to your site can click through to ours using traceable links that we supply.

How much can you earn?

We’ll pay you between 5% to 25% for every successful new web hosting, Cloud or Dedicated server that you sell.