Όλα-σε-ένα πλατφόρμα μάρκετινγκ

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας και να εξοικονομήσετε χρόνο, με απρόσκοπτη εμπειρία.

Email Marketing

Send newsletters, design beautiful email campaigns, and keep in touch with your contacts and customers.

Marketing Automation

Automate your marketing channels using personal and behavioral data about your contacts.

Sales & CRM

Get more leads and close deals faster with our refreshing new take on customer relations.

Apps & Integrations

With over 150 applications, we provide a truly integrated platform.

Standard Marketing

 • Δωρεάν κατοχύρωση νέο domain
 • Έως 5.000 συνδρομητές
 • Έως 50.000 Αποστολή όριο
 • Premium email templates
 • Parallels Plesk Panel 12
 • 10 GB Χώρος στο Δίσκο
 • 50 GB Μηνιαίο Traffic
€19/μήνα
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Professional Marketing

 • Δωρεάν κατοχύρωση νέο domain
 • Έως 25.000 συνδρομητές
 • Έως 100.000 Αποστολή όριο
 • Premium email templates
 • Parallels Plesk Panel 12
 • 20 GB Χώρος στο Δίσκο
 • 100 GB Μηνιαίο Traffic
€39/μήνα
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ultra Marketing

 • Δωρεάν κατοχύρωση νέο domain
 • Έως 55.000 συνδρομητές
 • Έως 200.000 Αποστολή όριο
 • Premium email templates
 • Parallels Plesk Panel 12
 • 40 GB Χώρος στο Δίσκο
 • 200 GB Μηνιαίο Traffic
€59/μήνα
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ισχυρά χαρακτηριστικά για εξυπνότερο marketing

Δημιουργήστε τον κατάλογό σας και κερδίστε χρόνο με την αυτόματη αποστολή των emails. Παρακάτω θα βρείτε τον κατάλογο τιμών.

Αναπτυχθείτε και διαχειριστείτε τους συνδρομητές σας με ευκολία

Δημιουργήστε τον κατάλογό σας και διαχειριστείτε τους συνδρομητές σας πιο αποτελεσματικά. Το Campaign Software λογισμικό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του καταλόγου σας και θα διαμορφώσει το marketing σας για καλύτερα αποτελέσματα. Εισάγετε τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές και πελάτες σας. Εισάγετε τα emails και ονόματα των συνδρομητών σας και οποιοδήποτε άλλο πεδίο (γενέθλια, χώρα, ηλικία, ιστορικό αγορών) που θέλετε μέσω του Campaign Software.

Email_Marketing1
Δημιουργία και αποστολή emails

Δημιουργήστε ειδικά διαμορφωμένα emails που να ταιριάζουν στην εταιρεία και τον στόχο σας. Στείλτε απλές ή πολύπλοκες campaigns με ευκολία χρησιμοποιώντας το λογισμικό.

Email_Marketing2
Αυτοματισμός

Το Campaign software λογισμικό σχεδιάστηκε με σκοπό την απλούστευση του email marketing και ταυτόχρονα, την βελτίωση της αποτελεσματικότητάς σας.

Email_Marketing3
Αναφορά και Αναλύσεις

Παρέχεται περιεκτική υποβολή εκθέσεων και αναλύσεων για να σας βοηθήσει να αναλύσετε τους συνδρομητές σας και τις καμπάνιες σας.

Κοινωνικά Δίκτυα και email marketing σε απόλυτη αρμονία

socialsegmentingΕνώ πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν και τα κοινωνικά δίκτυα και το email marketing, οι περισσότερες από αυτές χάνουν τα σημαντικά οφέλη που παρουσιάζονται απο την ενσωμάτωση αυτών των δύο μεθόδων. Με την ενσωμάτωση των κοινωνικών δικτύων με τις προσπάθειες για email marketing, μπορείτε να έχετε αποτελέσματα και να ανακαλύψετε δεδομένα που μόνο να ονειρευόσασταν θα μπορούσατε.

Ανάλυση αντίδρασης σε πραγματικό χρόνο; δείτε σε πραγματικό χρόνο καθώς οι συνδρομητές σας ανακοινώνουν την campaign σας στο Facebook, κάνουν Like την campaign σας και κάνουν δημοσιέυση στο Twitter. Όλα τα δεδομένα παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο καθώς συμβαίνουν και μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε την πορεία τους στα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε τις αναφορές σας μεταξύ Twitter & Facebook.

Αυτόματες Κοινωνικές Αντιδράσεις

Καθώς το marketing των κοινωνικών δικτύων δεν μπορεί να είναι απόλυτα αυτοματοποιημένο – μπορείτε να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να προσθέστε ένα συνδρομητή σας σε μια νέα λίστα εάν σας έκαναν “Like” στο Facebook, να στείλετε μια follow-up campaign στο Twitter εάν το χρησιμοποιούν, να ενημερώσετε τα πεδία των συνδρομητών όταν λαμβάνουν μια συγκεκριμένη δράση μέσω των κοινωνικών δικτύων και πολλά άλλα. Αυτοματοποιημένα marketing emails με μια έκπληξη.

Φόρμες συνδρομής στο Facebook; Προσθέσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα συνδρομής στην σελίδα σας στο Facebook με λίγα μόνο click. Έχουμε κάνει την διαδικασία ακόμα πιο εύκολη για εσάς, ώστε να έχετε την φόρμα σας έτοιμη σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων.

Το κουμπί “Like” στο Facebook; Μπορείτε εύκολα να συμπεριλάβετε ένα Facebook Like κουμπί στα email σας. Όλα τα “Likes” περιλαμβάνονται στις αναφορές σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία αυτοματοποιημένων ενεργειών.

Κοινωνική δικτύωση στα email σας

Κοινωνική δικτύωση στα email σας; Προσθέστε εύκολα εικονίδια κοινωνικής δικτύωσης για το Facebook, Twitter, Google+, Reddit, StumbleUpon,και άλλα. Τα clicks καταγράφονται και τα αποτελέσματα απο το Facebook & Twitter παρακολουθούνται.

Αυτόματη-δημοσίευση μέσω κοινωνικών δικτύων; όταν στέλνετε μια campaign, μπορείτε να επιλέξετε αυτόματη αποστολή της campaign στο Twitter ή το Facebook σας.

Κοινωνική Τμηματοποίηση

Μόλις στείλετε την campaign σας, θα αρχίσετε να έχετε πρόσβαση σε έναν πλούτο πληροφοριών βάσει των αντιδράσων απο τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να τμηνματοποιήσετε τις μελλοντικές σας καμπάνιες βασιζόμενοι σε αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε να στείλετε μια campaign σε συνδρομητές που έχουν μοιραστεί μια συγκεκριμένη καμπάνια στο Twitter.

Παράδοση

Εξασφαλίζοντας οτι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή παράδοση; Το να έχετε μια όμορφη campaign emails προς μια στοχευμένη κατηγορία των πελατών σας δεν είναι είναι αρκετό έαν οι συνδρομητές σας δεν έχουν λάβει την campaign σας. Έχουμε μια φημισμένη υποδομή για να εξασφαλίσουμε την λήψη του email σας σε κάθε συνδρομητή σας, κάθε φορά που αποστέλετε την campaign. Μέγιστη παροχή email εισερχομένων.

Abuse σε πραγματικό σχόνο & Σύστημα προστασίας για spam; Το κλειδί για καλύτερη παράδοση εξασφαλίζει οτι μόνο οι υψηλής απόδοσης αποστολείς επιτρέπεται να στείλουν τα emails. Έχουμε ένα περίπλοκο σύστημα που αναλύει συνεχώς τους χρήστες μας, στέλνοντας πρακτικές πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την αποστολή της campaign. Αυτό μας επιτρέπει να κλείσουμε τους προβληματικούς χρήστες πριν στείλουν έστω και ένα email. Πρόκειται για ένα σύστημα που τρέχει μέσω εκατοντάδων ελέγχων, κατασκευάζει προφίλ σε λογαριασμούς, καθορίζει τη φήμη του αποστολέα, και πολλά άλλα.

Οκ! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το σύστημα

Email Templates

Δημιουργήστε ειδικά διαμορφωμένα emails που να ταιριάζουν στην εταιρεία και τον στόχο σας. Στείλτε απλές ή πολύπλοκες καμπάνιες με ευκολία χρησιμοποιώντας το λογισμικό.

Παράδοση των emails

Το λογισμικό σχεδιάστηκε με τον σκοπό της απλούστευσης της διαδικασίας email marketing ενώ παράλληλα βοηθά στην βελτίωσης της αποτελεσματικότητας του email marketing που κάνετε.

Επιλογές ενσωμάτωσης

Ενσωματώστε το λογισμικό της email marketing campaign σε οποιοδήποτε marketing ή εταιρικό σύστημα χρησιμοποιείτε.

Αναλυτικές επεξηγήσεις χαρακτηριστικών

autoresponder

Αυτόματοι απαντητές; προσθέστε εύκολα οποιοδήποτε αριθμό συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας στους αυτόματους απαντητές, σε οποιοδήποτε απο τους καταλόγους σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε αυτόματο μήνυμα που να καλωσορίζει τους νέους συνδρομητές, να έχετε ένα μήνυμα που αποστέλλεται 24 ώρες μέτά την εγγραφή τους και άλλο ένα που να αποστέλλεται μια βδομάδα μετά. Προσθέστε εύκολα html ή αυτόματους απαντητές με κείμενο σε οποιοδήποτε κατάλογό σας.

Αυτοματοποιημένοι Αυτόματοι απαντητές, εύκολοι στην εγκατάστασή τους; ρυθμίστε οποιοδήποτε αριθμό μηνυμάτων για αποστολή, είτε αμέσως μετά την εγγραφή ενός καινούριου χρήστη στον κατάλογό σας, είτε μετά από οποιαδήποτε περίοδο. Αυτό σας βοηθά να δημιουργείτε συνέχειες μηνυμάτων τα οποία αποστέλλονται αυτόματα.

Άμεσοι αυτόματοι απαντητές; Αυτά είναι μηνύματα που αποστέλλονται σε κάθε εγγεγραμένο συνδρομητή, αμέσως μετά την εγγραφή του στον κατάλογο με τα email σας. Για παράδειγμα, ανάλογα με τον τύπο του καταλόγου που έχετε ρυθμίσει, μπορείτε να στείλετε σε κάθε νέο συνδρομητή ένα μήνυμα καλωσορίσματος, μια λίστα από συχνές ερωτήσεις ή κάποιο special bonus για την εγγραφή τους. Εάν κάνετε εισαγωγή μιας λίστας με νέους συνδρομητές στον κατάλογο με τα email σας, μπορείτε να επιλέξετε εαν θέλετε να αποσταλεί αυτόματος απαντητής σε αυτή την λίστα.

Αυτόματοι απαντητές βασισμένοι σε χρονικά διαστήματα; Οι Αυτόματοι απαντητές βασισμένοι σε χρονικά διαστήματα είναι πολύ ισχυρά εργαλεία και ένας ευέλικτος τρόπος να αυτοματοποιήσετε την email marketing campaign σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε όσα μηνύματα με χρονοδιαγράμματα θέλετε, και να τα προγραμματήσετε βασισμένα στην ημέρα και ώρα που ένα συνδρομητής προστίθεται στον κατάλογο με τα email σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε ένα “ευχαριστήριο μήνυμα” 4 ώρες μετά από μια εγγραφή συνδρομής και μια ειδική προσφορά 2 βδομάδες μετά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόματους απαντητές βασισμένους σε χρονικά διαστήματα για να προγραμματίσετε e-courses ή οδηγίες, ή για να βοηθήσετε τους νέους συνδρομητές στην διαδικασία αγοράς υπηρεσιών.

Όλες οι αναφορές και τα στατιστικά που επιθυμείτε; Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε στατιστικά δεδομένα μετατροπής και την ανατροφοδότηση των συνδρομητών σας για τη βελτίωση των εκστρατειών αυτόματης ανταπόκρισης. Η campaign του email marketing προσφέρει τις ίδιες ολοκληρωμένες στατιστικές για τα αυτόματα μηνύματα, όπως για κανονική campaign μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα από τις καμπάνιες σας βασισμένοι σε ανοιχτά στατιστικά, click-through, προώθησης ή κοινωνική κατανομής. Αυτό σας επιτρέπει να διαμορφώνετε τα μηνύματά σας και το χρόνο για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα.

detailed_egeo

Δεδομένα της γεωγραφικής περιοχής των συνδρομητών σας είναι αυτόματα ανιχνεύσιμα για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ακόμα πιο ‘έξυπνες’ καμπάνιες. Μπορείτε να στείλετε καμπάνιες ακριβείς στην περιοχή των συνδρομητών σας και σχετικά με το που ταξιδεύουν.

Δημιουργήστε ‘έξυπνες’ καμπάνιες marketing χρησιμοποιώντας την περιοχή των πελάτων σας; τα δεδομένων της γεωγραφικής περιοχής των συνδρομητών σας είναι αυτόματα ανιχνεύσιμα για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ακόμα πιο ‘έξυπνες’ καμπάνιες. Στείλτε καμπάνιες ακριβείς στην περιοχή των συνδρομητών σας και σχετικά με το που ταξιδεύουν.

Εξατομίκευση περιοχής; Εξατομικεύστε τις καμπάνιες σας βασισμένες σε γεωγραφικό περιεχόμενο. Αυτή η αυτόματη εξατομίκευση βοηθά την campaign σας να επιτύχει μέγιστα αποτελέσματα.

Κατανομή ανά περιοχή; το λογισμικό της campaign σας βοηθά να φιλτράρετε τους συνδρομητές σας κατά πόλη, περιοχή, χώρα, ακόμα και ταχυδρομικό κώδικα. Λίστες κατανομής, σχετικό περιεχόμενο, δυναμικό περιεχόμενο και άλλα.

Πως εντοπίζουμε περιοχές; Χρησιμοποιώντας τεχνολογία που βρίσκεται στους μοντέρνους περιηγητές και αναζητώντας τους συνδρομητές σας, μπορούμε να εντοπίσουμε την περιοχή των συνδρομητών σας άμεσα βάσει επικοινωνίας.

Δείτε που “μένουν” και που “κινούνται”; τα δεδομένα γεωγραφικής περιοχής δύνουν την δυνατότητα για έναν ακριβή εντοπισμό της πραγματικής τοποθεσίας του συνδρομητή, καθώς και το ιστορικό κίνησής τους. Στείλτε στοχευμένες, βάσει της περιοχής, καμπάνιες, όπως εκπτώσεις ταξιδιών, taxi υπηρεσιές και άλλα, βασισμένοι σε αυτά τα δεδομένα.

Ιστορικό κίνησης και παλιότερες τοποθεσίες; Δείτε περασμένο ιστορικό κίνησης μέσα απο την σελίδα των λεπτομεριών του συνδρομητή στο Campaign Software λογισμικό. Δείτε το ιστορικό κίνησης σε έναν διαδραστικό χάρτη ή δημιουργήστε μια campaign συγκεκριμένη σε μια τοποθεσία.

Σχετικό περιεχόμενο με δεδομένα γεωγραφικής περιοχής; Δημιουργήστε περιοεχόμενο χρησιμοποιώντας δεδομένα γεωγραφικής περιοχής για πιο ελκυστικές και σχετικές εκστρατείες. Στείλτε email campaign με δομημένο περιεχόμενο ή χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα στους συνδρομητές σε μια συγκεκριμένη πόλη, περιοχή, ή χώρα.

detailederja

Το ERJA επιτρέπει μια βαθύτερη κατανόηση των ενδιαφερόντων και των συνηθειών των πελατών σας, με πιό έξυπνη και οικονομικά αποδοτικότερη εκστρατεία email marketing. Αποκτήστε πλήρη στοιχεία, όπως ηλικία, τοποθεσία, ενδιαφέροντα, κοινωνικό προφίλ των μέσων ενημέρωσης, και περισσότερα.

Στείλτε πιο έξυπνες καμπάνιες με εκτενή στοιχεία συνδρομητών; το Campaign Software επιτρέπει σε μια βαθύτερη κατανόηση των ενδιαφερόντων και των συνηθειών των πελατών σας, με πιό έξυπνη και οικονομικά αποδοτικότερη εκστρατεία email marketing. Αποκτήστε πλήρη στοιχεία, όπως ηλικία, τοποθεσία, ενδιαφέροντα, κοινωνικό προφίλ των μέσων ενημέρωσης, και περισσότερα.

Προσωπικά δεδομένα και δεδομένα περιοχής; ο συνδιασμός του EGEO και ERJA σας προσφέρει ενα πλούτο δεδομένων για να κάνετε στοχευμένες καμπάνιες και να μάθετε περισσότερα για τους συνδρομητές σας.

Πως το πραγματοποιούμε; Μόλις επιλέξετε τα σημεία πληροφοριών του ERJA, θα αρχίσουμε να αναζητούμε για τα δεδομένα που ρωτήσατε. Έχουμε πολλαπλές πηγές και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε για ενημερωμένα δεδομένα κάθε μήνα.

Πως το πραγματοποιούμε; Μόλις επιλέξετε τα σημεία πληροφοριών του ERJA, θα αρχίσουμε να αναζητούμε για τα δεδομένα που ρωτήσατε. Έχουμε πολλαπλές πηγές και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε για ενημερωμένα δεδομένα κάθε μήνα.

Παρακάτω βρίσκεται μια λίστα με κάποια απο τα σημεία των δεδομένων που μπορείτε να επιλέξετε για να λαμβάνετε μέσω του ERJA:

Όνομα, Ηλικία, Φύλο, Παιδιά ανά οικογένεια, εισόδημα οικογενείας, εκπαίδευση, οικογενειακή κατάσταση, επάγγελμα, αξία σπιτιού, Facebook Profile, Twitter Profile, LinkedIn Profile, Likes & Interests, Τύπος αυτοκινήτου, Financial Information, and Many more…

featuresemailtesting

Το εργαλείο προεπισκόπησης εισερχομένων, όχι μόνο σας παρουσιάζει πως το μήνυμά σας θα εμφανιστεί σε κάθε email client, αλλά σας δείχνει και ποιός κωδικός δημιουργεί το πρόβλημα!

Δοκιμή email σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα μεγάλα email clients; Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σχεδίασης ελκυστικών και λειτουργικών templates για email marketing είναι η διασφάλιση οτι τα templates θα εμφανιστούν σωστά σε μια ποικιλία από email clients.

Προεπισκόπηση εισερχομένων σε πολλαπλά email clients; πολλοί δεν γνωρίζουν οτι το Microsoft Outlook, για παράδειγμα, εμφανίζει το HTML email πολύ διαφορετικά από το Gmail, Yahoo, ή το webmail του Hotmail. Εάν αρχίσετε να βλέπετε τον τρόπο με τον οποίο τα αρχεία των emails εμφανίζονται στο πρόγραμμα mail της Apple ή στο Lotus Notes, θα βρείτε περισσότερες διαφορές. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος διασφάλισης της σωστής προβολής του γραφιστικού σας σχεδίου σε μια μεγάλη γκάμα από email readers.

Το Campaign Software λογισμικό σας παρουσιάζει μια προεπισκόπηση του μηνύματός σας σε όλα τα μεγάλα email clients, συμπεριλαμβανομένου των: : Outlook 2000/2002, Outlook 2007, Gmail, Live/Hotmail, Yahoo Mail, Apple Mail, Lotus Notes, και iPhone

Λεπτομερείς πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να διορθώσετε προβλήματα; τα αποτελέσματα του εργαλείου προεπισκόπησης δεν είναι εικόνες που πρέπει να εμφανιστούν και να ‘κατεβούν’. Είναι ζωντανές προεπισκοπήσεις στον περιηγητή σας.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν την ικανότητα να δείτε σε προεπισκόπηση το γραφιστικό σχέδιο των email σας. Παρ’όλα αυτά, αυτές οι υπηρεσίες δεν σας δίνουν τίποτε αλλό παρά μόνο μια εικόνα που παρουσιάζει το πως θα εμφανίζεται το μήνυμά σας σε κάθε email client. Αυτό σας αφήνει να μαντέψετε και να προσπαθήσετε να καταλάβετε ποιά ιδιορυθμία του email client’s HTML δημιουργεί το πρόβλημα. Γνωρίζουμε από εμπειρία οτι αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο και να προκαλέσει εκνευρισμό.

Γι’αυτο ακριβώς κατασκευάσαμε το εργαλείο προεπισκόπησης των εισερχομένων, το οποίο, όχι μόνο σας δείχνει πως θα εμφανιστεί το μήνυμά σας σε κάθε email client, αλλά σας δείχνει και ποιός κωδικός δημιουργεί το πρόβλημα, κάτι το οποίο σας γλιτώνει από πολύ χρόνο.

conditionalemailcontent

Περιεχόμενο email; Οι email marketers έχουν χρησιμοποιήσει βασικά στοιχεία εξατομίκευσης για πολλά χρόνια ώστε να δημιουργήσουν περιεχόμενο που δίνει την εμφάνιση ότι απευθύνεται προσωπικά στον παραλήπτη. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε το όνομα του συνδρομητή στον χαιρετισμό του μηνύματος.

Το Campaign Email Marketing φτάνει στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας απόλυτο δυναμικό περιεχόμενο email. Μπορείτε τώρα να διαμορφώσετε το περιεχόμενό σας ακριβώς στα μέτρα του κάθε παραλήπτη, βασιζόμενοι σε οποιαδήποτε πληροφορία έχετε εν τω μεταξύ συγκεντρώσει απο τους συνδρομητές σας.

Τμηματοποίηση λίστας με emails; ένας τρόπος για να το επιτύχετε αυτό είναι με την τμηματοποίηση της λίστας σας σε μικρότερες υπο-λίστες. Μπορείτε, για παράδειγμα, να στείλετε email marketing μηνύματα βασισμένα σε περιοχές, με το να κατηγοριοποιήσετε την λίστα των email σας βάσει πόλης, περιοχής ή ταχυδρομικού κώδικα.

Μπορείτε επίσης να τμηματοποιήσετε τις λίστες σας βασιζόμενοι σε οποιαδήποτε δράση είχατε λάβει στο παρελθόν. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε βαθύτερο περιεχόμενο σε αναγνώστες που έχουν την τάση να ενδιαφέρονται περισσότερο και μικρότερο περιεχόμενο σε αυτούς που δεν ασχολούνται και τόσο.

Δυναμικό περιεχόμενο email; άλλος ένας δυνατός τρόπος να στοχεύσετε στα προσωπικά ενδιαφέροντα των συνδρομητών σας είναι να εισάγετε συναμικό περιεχόμενο μέσα στα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, κάποιες προσφορές μπορεί να είναι πιο κατάλληλες σε συνδρομητές ένος συγκεκριμένου φύλου.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το Campaign Email Marketing κάνει ιδιαίτερα εύκολα να στοχεύσετε σε αυτές τις δυο ομάδες συνδρομητών με ξεχωριστό περιεχόμενο.

Αυτή η ίδια τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στοχεύσετε σε διαφορετικές ομάδες συνδρομητών, βασισμένες στην γεωγραφική περιοχή, τις δηλωμένες προτιμήσεις ή οποιοδήποτε δημογραφικό χαρακτηριστικό. Η δύναμη αυτών των εργαλείων συνίσταται στο ότι σας επιτρέπουν να διασφαλίσετε οτι τα μηνύματά σας έχουνε περιεχόμενο το οποίο οι συνδρομητές σας θέλουν να λάβουν από εσάς και *το μόνο περιεχόμενο που θέλουν να λάβουν από εσάς*. Αυτό ενθαρρύνει τους συνδρομητές να διαβάζουν τα μηνύματά σας πιο προσεκτικά, καθώς γνωρίζουν οτι θα λάβουν μηνύματα με περιεχόμενο που είναι σχετικό με τα ενδιαφέροντά τους.

track

Μπορείτε τώρα να διαμορφώσετε το περιεχόμενό σας ακριβώς στα μέτρα του κάθε παραλήπτη, βασιζόμενοι σε οποιαδήποτε πληροφορία έχετε εν τω μεταξύ συγκεντρώσει απο τους συνδρομητές σας.

Εντοπισμός και Αναφορές Email Client; το Campaign Email Marketing λογισμικό παρέχει έναν αριθμό προηγμένων στατιστικών αναφορών, συμπεριλαμβανομένου και των email client αναφορών. Αυτέ ςοι αναφορές, όπως φαίνεται παρακάτω, αναλύουν οποιοδήποτε μήνυμα ή email campaign που βασίζεται στους email clients που οι παραλήπτες στην λίστα σας χρησιμοποιούν για να διαβάζουν τα μηνύματα.

Προτερήματα των email client αναφορών; αυτή η πληροφορία παρέχει έναν αριθμό σημαντικών οφελών για τον email marketer. Με το να γνωρίζετε ποιό email client είναι δημοφιλές με τους συνδρομητές σας, μπορείτε να υποθέσετε το γενικότερο επίπεδο τεχνολογικών γνώσεων των πελατών σας, κάτι το οποίομπορεί να σας βοηθήσει να πα΄ρετε αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζονται οι υπηρεσίες του marketing σας.

Αναφορά και Ανίχνευση Email Client; Μπορείτε τώρα να διαμορφώσετε το περιεχόμενό σας ακριβώς στα μέτρα του κάθε παραλήπτη, βασιζόμενοι σε οποιαδήποτε πληροφορία έχετε εν τω μεταξύ συγκεντρώσει απο τους συνδρομητές σας.

Η ανίχνευση των email client μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη στο να επιλέξετε ένα email template. Η προεπισκόπηση των εισερχομένων στο λογισμικό μας θα κάνει πιο εύκολο το να δείτε πως καλά ένα template εμφανίζεται σε κάποιο email client. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τα στατιστικά του email client για να δείτε ποιοι clients είναι δημοφιλείς ανάμεσα στους συνδρομητές σας και μετά, να ελέγξετε την προεπισκόπηση των εισερχομένων μηνυμάτων για να δείτε έαν το template σας εμφανίζεται σωστά σε αυτόν τον email client.

Υποστηριζόμενα email clients; Αυτέ ςοι αναφορές περιλαμβάνουν όλα τα μεγαλύτερα email clients όπως:

Desktop Email Clients; Outlook 2000, Outlook 2002/XP, Outlook 2003, Outlook 2007, Outlook 2010, Lotus Notes 6.5, 7, Lotus Notes 8, Thunderbird 2.0, Thunderbird 3.0

Web Based Email Clients; Mobile Me, Yahoo! Mail, AOL Mail, Gmail, Windows Live Hotmail

Mobile Email Clients; iPhone, Android, Outlook Mobile

listsegmentation

Τμηματοποίηση καταλόγων και συνδρομητών; κατηγοριοποιήστε την λίστα με τα email σας σε μικρότερες, πιο στοχευμένες λίστες για καλύτερη επιστροφή του marketing ROI.

ατηγοριοποίηση email για στοχευμένο email marketing; Μια από τις πιο δυναμικές τεχνικές για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της email campaign σας είναι να κατηγοριοποιήσετε τις λίστες με τα email σας σε μικρότερες, πιο στοχευμένες λίστες email. Το λογισμικό του Campaign Email Marketing προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για να σας διευκολύνει στην τμηματοποίηση με τις λίστες των email σας:

Εισχωρήστε εύκολα μέσα στις λίστες με βάση οποιαδήποτε δημογραφική πληροφορία συλλέξετε. Καθώς το λογισμικό σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε αριθμό προσαρμοσμένων πεδίων του συνδρομητή, θα είστε σε θέση να διαφοροποιήσετε τους συνδρομητές του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με βάση την κάθε μέτρηση που είναι χρήσιμη για την επιχείρησή σας – συμπεριλαμβανομένου του φύλου, της ηλικίας, της τοποθεσίας, ή όποια άλλη προσωπική προτίμηση.

Στείλτε ξεχωριστά, στοχευμένα email marketing μηνύματα σε κάθε κατηγοριοποιημένη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μειώσετε τον θόρυβο της λίστας σας με τα emails και αυξήστε την ανταπόκριση των καταναλωτών. Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν την λήψη μηνυμάτων που σχετίζονται με αυτούς και τα ενδιαφέροντά τους.

Εισάγετε δυναμικό περιεχόμενο στα μηνύματά σας, βασισμένοι στους κανόνες τμηματοποίησης των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό επιτρέπει για στοχευμένη αποστολή μηνυμάτων, αφού θα στέλνετε το μήνυμά σας μόνο μια φορά, αλλά κάθε μήνυμα που λαμβάνεται θα είναι στοχευμένο σε έναν συγκεκριμένο συνδρομητή.

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των κατηγοριών των email που μπορείτε να δημιουργήσετε, και κάθε κατηγορία μπορεί να βασιστεί σε οποιοδήποτε κριτήριο. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε όλο και πιο λεπτομερή έλεγχο μέσω της κατάτμισης του email marketing σας, καθώς η λίστα σας θα μεγαλώνει και έτσι, θα εξοικειώνεστε περισσότερο με τις ανάγκες του κάθε τμήματος των στόχων σας.

personalizecampaigns

Εξατομικεύστε email campaigns; Με την συλλογή μικρών πληροφοριών που είναι βασικές για την συγκεκριμένη επιχείρησή σας και την αγορά-στόχο σας, μπορείτε να σχεδιάσετε μηνύματα που να θεωρηθούν πιο κοντά στον συνδρομητή με αποτέλεσμα να ‘εμπνεύσουν δράση.

Εξατομικεύστε email campaigns για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα; οι πωλητές γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό οτι έαν απευθυνθείς σε κάποιον με το όνομά του, αυτός αισθάνεται περισσότερο υποχρεωμένος να ακούσει το μήνυμά σου. Το ίδιο ισχύει και με το email. Με την συλλογή μικρών πληροφοριών που είναι βασικές για την συγκεκριμένη επιχείρησή σας και την αγορά-στόχο σας, μπορείτε να σχεδιάσετε μηνύματα που να θεωρηθούν πιο κοντά στον συνδρομητή με αποτέλεσμα να ‘εμπνεύσουν δράση’.

Το λογισμικό του Campaign Email Marketing σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό προσαρμοσμένων πεδίων του συνδρομητή, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την λίστα σας με τις απαιτήσεις της αγοράς σας. Μπορείτε, στη συνέχεια, να εισάγετε αυτές τις εξατομικευμένες πληροφορίες απευθείας στο email σας με μερικά μόνο κλικ.

Προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο με την Εξατομίκευση του Email Marketing χρησιμοποιώντας σχετικό περιεχόμενο; Με το να απευθύνεστε στον αναγνώστη σας με το όνομά του και να εισάγετε συγκεκριμένες λεπτομέριες που τους αφορούν στα μηνύματά σας, βοηθάτε στο να χτίσετε μια επικοινωνία μεταξύ σας. Εάν όμως μετά τους παρουσιάσετε ένα μήνυμα που δεν είναι σχετικό με τα ενδιαφέροντά τους, τότε θα σπάσετε αυτήν την επικοινωνία πολύ γρήγορα και θα είναι δύσκολο να την ξαναχτίσετε.

Αντί αυτού, μπορείτε να εκμεταλευτείτε την προσοχή του συνδρομητή σας με το να εξασφαλίσετε οτι κάθε λέξη που βλέπουν στο μήνυμά σας είναι άμεσα σχετιζόμενη με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Πως γίνεται αυτό? Με το να χρησιμοποιήσετε σχετικό περιεχόμενο στα email σας για να διαπιστώσετε ποιά κομμάτια του μηνύματος θα αποσταλλούν σε κάθε συνδρομητή. Για παράδειγμα, εαν έχετε συνδρομητές σε δύο διαφορετικές περιοχές, κάποια μηνύματα θα απευθύνονται σε αναγνώστες της μιας περιοχής αλλά όχι της άλλης. Αντί να περιγράψετε τις λεπτομέριες και για τις δύο περιπτώσεις, μπορείτε τώρα να συγκεκριμενοποιήσετε τις πληροφορίες που στέλνετε, βασιζόμενοι στο ποιός θα τις λάβει. Αυτό επιτρέπει την πραγματική προσαρμογή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε άλλο ένα παράδειγμα αυτού του ισχυρού εργαλείου σε δράση. Μπορείτε να στείλετε ένα κουπόνι με κωδικό στους νεότερους συνδρομητές και ένα άλλο κουπόνι με κωδικό στους παλαιότερους.

multiplelanguages

Υποστήριξη για πολλαπλές γλώσσες; με το Campaign Email Marketing μπορείτε να στείλετε εύκολα email campaigns, αυτόματους απαντητές και πολλά άλλα σε ΌΠΟΙΑ γλώσσα επιθυμείτε!

Email Marketing σε πολλαπλές γλώσσες; με το Campaign Email Marketing μπορείτε να στείλετε εύκολα email campaigns, αυτόματους απαντητητές και πολλά άλλα σε ΌΠΟΙΑ γλώσσα επιθυμείτε! Το σύστημα των χαρακτήρων και επιλογές κωδικοποίησης σας επιτρέπουν να στέλνετε μηνύματα στην μορφή που χρειάζεστε για να εξασφαλήσετε οτι όλοι οι χαρακτήρες εμφανίζονται σωστά στους συνδρομητές σας. Επιπλεόν, όλο το τμήμα διαχείρισης του λογισμικού Campaign Software χρησιμοποιεί ένα κύριο αρχείο γλώσσας – ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταφράζετε το λογισμικό (ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα συμπεριλαμβανόμενα αρχεία γλώσσας.)

Στείλτε emails σε οποιαδήποτε γλώσσα… Όλα τα emails που στέλνετε με το Campaign Software μπορούν να έχουν σύστημα χαρακτήρων και επιλογές κωδικοποίησης για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια γλώσσα επιθυμείτε! Μπορείτε να ρυθμίσετε διαφορετικές λίστες με διαφορετικές γλώσσες και να συνδέσετε διαφορετικούς χρήστες με διαφορετικές γλώσσες τον καθένα. Και όλα αυτά μέσα στο ίδιο πακέτο του Campaign Software!

Αποστέλει και εμφανίζει το κείμενο σωστά για κάθε γλώσσα.. Η μηχανή αποστολής της Campaign θα χρησιμοποιήσει τις ρυθμίσεις της γλώσσας σας για την λίστα/χρήστη και την αποστολή του συγκεκριμένου email. Η μηχανή αποστολής μετά εξασφαλίζει οτι το αποστελμένο email θα εμφανίζεται σωστά, ανάλογα με την γλώσσα που έχει χρησιμοποιηθεί.

Περιλαμβάνονται δωρεάν αρχεία γλωσσών… Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Ολλανδικά. Μπορείτε να τροποποιήσετε οποιαδήποτε απο τις ήδη υπάρχουσες γλώσσες ή να κατασκευάσετε τον δικό σας φάκελο γλωσσών!

Δημιουργήστε εύκολα το δικό σας αρχείο γλώσσας… Είτε θέλετε να δημιουργήσετε κάποια άλλη μετάφραση βασισμένη σε μια από τις ήδη υπάρχουσες γλώσσες – είτε θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας αρχείο γλώσσας (για κάποια γλώσσα που δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο), αυτό είναι πολύ εύκολο. Όλο το κείμενο της εφαρμογής βρίσκεται σε ένα απλό αρχείο που σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα αναθεωρήσεις και μεταφράσεις. Μπορείτε να επιλέξετε να μεταφράσετε συγκεκριμένα τμήματα ή και όλη την εφαρμογή.

.

© 1999-2020 eunet.gr | Uknet Ltd. All Rights Reserved

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins