Επικοινωνήστε μαζί μας

30 N Gould St., Ste N., Sheridan, WY 82801

+1 (307) 206-2203

accounts @ eunet.host

Η ιστορία της Eunet

Παλαιότερα γνωστή ως “Eunet Internet Services” (ή απλά ως “Eunet”), η εταιρεία μας ονομάζεται πλέον Deltanet LLC.

Η Eunet ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με υπηρεσίες Διαδικτύου στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στις ΗΠΑ. Εκείνη η εποχή ήταν καθοριστική για την μετέπειτα εξέλιξη της εταιρείας στην Ευρώπη επειδή γνώρισε το Internet από τα πρώτα βήματα της δημιουργίας του. Η Eunet είδε στην πράξη τι μπορεί να προσφέρει το Διαδίκτυο στην παγκόσμια αγορά και πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες του Διαδικτύου ως μέσο όχι μόνο για την ανταλλαγή πληροφοριών, όπως ήταν και ο αρχικός σκοπός της δημιουργίας του, αλλά κυρίως για να προβάλλει και να διαδώσει επιχειρηματικές ιδέες, προϊόντα, υπηρεσίες, τάσεις.

Στην Eunet, ασχοληθήκαμε με τις υπηρεσίες στο Internet και προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα από τις συμβατικές λύσεις που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.


Οι υπηρεσίες της Eunet

Μελετήσαμε τις ανάγκες πελατών μας και διαπιστώσαμε ότι χρειάζονται κάτι περισσότερο από την απλή προβολή τους στο Διαδίκτυο. Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι εταιρείες παγκοσμίως επιθυμούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους προσφέροντας ελκυστικές τιμές με επαγγελματική συνέπεια και σοβαρότητα. Για το λόγο αυτό, χρειάζονται στρατηγικό πλάνο της εταιρείας τους, μελέτη και ανάλυση των επιχειρηματικών τους στόχων, οργανωμένη και δυναμική διαφημιστική καμπάνια. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα όχι απλά να επιβιώνουν στο χώρο, αλλά να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην οποία στοχεύουν, επιτυγχάνοντας τον επιθυμητό σκοπό, την αύξηση του κέρδους.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για την καλύτερη δυνατή επαγγελματική τους προβολή με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και την εδραίωσή τους στην αγορά, η Eunet πρεσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο Διαδίκτυο. Με την υποστήριξη των συνεργατών μας, οι οποίοι έχουν ειδικευτεί στη σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, στο digital marketing, new marketing technologies κ.α., η επίτευξη των στόχων σας θεωρείται δεδομένη.

Η Eunet προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

Επαγγελματικό web hosting (φιλοξενία ιστοσελίδων) σε cloud servers
– Αποκλειστικοί και εικονικοί διακομιστές cloud (dedicated servers, cloud VPS servers)
Εγκατάσταση WordPress και φιλοξενία WordPress ιστοσελίδων (WordPress cloud hosting)
Καταχώρηση ονόματος χώρου (domain name registration)
– Υπηρεσίες Digital Marketing (SEO – search engine optimization – βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης, SEM – διαφημιστικές καμπάνιες Google Ads, social media advertising – διαφημιστικές καμπάνιες Facebook & Instagram Ads, social media management – διαχείριση επαγγελματικών λογαριασμών social media)

Eunet Web hosting – Φιλοξενία Ιστοσελίδων – Dedicated Servers – Cloud VPS Servers – WordPress Hosting – – Καταχώρηση ονόματος <br/> χώρου (domain name registration) – Digital Marketing

Μέγιστη
Ασφάλεια

Στεγασμένο σε ένα από τα κορυφαία πιστοποιημένα κατά ISO, υπερσυνδεδεμένα κέντρα δεδομένων, οι αποκλειστικοί διακομιστές της Eunet τα έχουν όλα. Κάθε λεπτομέρεια του περιβάλλοντός τους – από την πυκνότητα ισχύος και τον πλεονασμό, μέχρι τη χωρητικότητα και την ψύξη, την τοποθεσία και την προσβασιμότητα – έχει διαμορφωθεί προσεκτικά ώστε να εγγυάται το καλύτερο σε ασφάλεια, ανθεκτικότητα και απόδοση.

100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Άμεση παράδοση υπηερεσιών χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με ένα από τα προϊόντα της Eunet, θα χαρούμε να σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματα. Οι χρεώσεις ονομάτων χώρου είναι οι μόνες χρεώσεις που δεν επιστρέφονται. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δοκιμάστε μας!

Μέγιστη
Απόδοση

Η φιλοξενία της εφαρμογής ή του ιστότοπού σας σε έναν από τους Dedicated Servers υψηλής απόδοσης της Eunet σας δίνει τη δύναμη να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Η εύχρηστη Πύλη Πελατών μας και το API σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε ολόκληρη την υποδομή φιλοξενίας σας.

Μέγιστη
Μεταφορά Δεδομένων

Συνδεθείτε με μεγαλύτερο bandwidth και ταχύτητα, όποτε και όπου εργάζεστε. Όντας ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, το δίκτυό της Eunet περιλαμβάνει 25 σημεία ομοτίμησης του Internet Exchange και 36 σημεία παρουσίας σε όλη την Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Ασία.

triangle

Eunet's Best Award

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία ιστοσελίδας (managed web hosting) μας εγγυάται απαράμιλλη απόδοση, αξιοπιστία και επιλογή με 24/7 υποστήριξη που λειτουργεί

Eunet - Web hosting - Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Dedicated Servers - Cloud VPS Servers - WordPress Hosting - – Καταχώρηση ονόματος χώρου (domain name registration)

Παρέχουμε Web Hosting λύσεις για την εταιρεία σας

Εστιάστε στην επιχείρησή σας και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας της Eunet: απαράμιλλη απόδοση, αξιοπιστία και πολλαπλές επιλογές, με υποστήριξη 24/7 που λειτουργεί ως εκτεταμένη ομάδα σας.

Με κάθε όνομα χώρου (domain name) έχετε προώθηση email, πλήρη διαχείριση DNS και εύχρηστο πίνακα ελέγχου.

Προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για κάθε ανάγκη: shared cloud hosting, βελτιστοποιημένο WordPress hosting, VPS hosting, dedicated servers, καθώς και website builder (SiteBuilder) τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το βασικό στοιχείο που διακρίνει την Eunet από αντίστοιχες εταιρείες του χώρου είναι η παροχή
εξειδικευμένων λύσεων και εφαρμογών που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη, όσο περίπλοκες και αν είναι.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας! Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη και έτοιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

+1 (586) 488-4044

EUnet is verified by whtop.com

Verified by MonsterInsights