Επικοινωνήστε μαζί μας

30 N Gould St., Ste N., Sheridan, WY 82801

+1 (307) 206-2203

accounts @ eunet.host

Virtual Dedicated Cloud Servers

Σαφείς τιμές που υποστηρίζονται από την ασυναγώνιστη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 10 ημερών.

Χαρακτηριστικά vCloud 50 €18/μήνα vCloud 100 €22/μήνα vCloud 200 €39/μήνα vCloud 300 €68/μήνα vCloud 400 €89/μήνα
vCPU2 vCore2 vCore4 vCore6 vCore8 vCore
vMemory (RAM)2GB4GB8GB12GB16GB
Δίσκος SSD50 GB100 GB200 GB300 GB400 GB
Μηνιαία κίνηση20 TB20 TB20 TB20 TB20 TB
Dedicated IPv4
Full Root Access
Δίκτυο 1 Gbps
Υποστήριξη IPV4 & IPV6
24/7/365 Υποστήριξη
ΕπιλέξτεΕπιλέξτεΕπιλέξτεΕπιλέξτεΕπιλέξτε

VPS Hosting - Cloud VPS Διακομιστές - Συχνές Ερωτήσεις

Ο VPS (virtual private server / εικονικός ιδιωτικός διακομιστής) είναι μια εικονική μηχανή (virtual machine) που βασίζεται στους πόρους ενός φυσικού διακομιστή και προσφέρει στους χρήστες διάφορες λειτουργίες διακομιστή που είναι παρόμοιες με αυτές που προσφέρονται από έναν αποκλειστικό διακομιστή (dedicated server). Ο εικονικός ιδιωτικός διακομιστής χρησιμοποιεί τεχνολογία εικονικοποίησης για να χωρίσει έναν ισχυρό διακομιστή σε πολλούς εικονικούς διακομιστές.

Το VPS hosting / Virtual Private Server hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας σε έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή) είναι ταχύτερο και πιο αξιόπιστο από έναν κοινόχρηστο διακομιστή φιλοξενίας (shared web server). Η φιλοξενία VPS χρησιμοποιεί τεχνολογία εικονικοποίησης για να χωρίσει ένα ενιαίο φυσικό μηχάνημα σε πολλαπλά ιδιωτικά περιβάλλοντα διακομιστή που μοιράζονται τους πόρους. Καθώς οι πόροι διακομιστή - όπως η μνήμη ή η ισχύς επεξεργασίας - είναι εγγυημένοι, υπάρχει μηδενική έως ελάχιστη διακύμανση στους διαθέσιμους πόρους. Πιθανά θέματα και αυξήσεις επισκεψιμότητας άλλων χρηστών διακομιστή δεν επηρεάζουν τον ιστότοπό σας.

Εάν αναμένετε απόδοση, αποκτήστε το VPS hosting της Eunet

Με τους εικονικούς ιδιωτικούς μας διακομιστές (VPS servers), δεν χρειάζεται πλέον να διαχειρίζεστε τον κύκλο ζωής της φυσικής υποδομής. Οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές της Eunet προσφέρουν ευελιξία για την ανάπτυξή σας και εύκολη επεκτασιμότητα χωρίς μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Επωφεληθείτε από την απλότητα με την πρόσβαση με ένα κλικ στους ισχυρούς υπολογιστικούς πόρους των δικών μας cloud virtual private servers υψηλής απόδοσης. Τα πακέτα φιλοξενίας VPS μας - τα οποία παραδίδονται σε εσάς μέσα σε λίγα λεπτά - προσφέρουν παγκόσμια κέντρα δεδομένων με άριστο σχεδιασμό και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών 24/7, καθιστώντας τα μια τέλεια λύση για φιλοξενία ιστοσελίδας.

Verified by MonsterInsights