Επικοινωνήστε μαζί μας

30 N Gould St., Ste N., Sheridan, WY 82801

+1 (307) 206-2203

accounts @ eunet.host

Dedicated servers στις καλύτερες τιμές & απόδοση

DELTAv1

DELTAv2

DELTAv3

DELTAv4-SSD

DELTAv5

DELTAv6

DELTAv7-SSD

DELTAv8-SSD

DELTAv9-SSD

DELTAv10

DELTAv11

Dell R640 SP Silver

Dell R6515

Dell R640 SP Gold

Γιατί να επιλέξετε τους αποκλειστικούς διακομιστές της Eunet?

Απόδοση, αξιοπιστία και αξία. Οι αποκλειστικοί διακομιστές (dedicated servers) της Eunet έχουν σχεδιαστεί γύρω από τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel, χρησιμοποιώντας εξαρτήματα υψηλότερης ποιότητας. Δεν υπάρχουν σπαταλημένοι πόροι και αδύναμοι κρίκοι. Απλώς φιλοξενία ιστοσελίδων εξαιρετικής αξίας.

Η διαφορά έγκειται στο πώς μοιράζονται ή δεν μοιράζονται οι πόροι. Αγοράζοντας ένα πακέτο κοινόχρηστης φιλοξενίας ιστοσελίδων, αποκτάτε χώρο για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή. Ένας φυσικός κοινόχρηστος διακομιστής (shared server) υποστηρίζει πολλά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδας. Οι πελάτες μοιράζονται το φυσικό υλικό (τον server) και τη σύνδεση δικτύου. Οι τεχνικοί της Eunet διασφαλίζουν ότι οι πόροι μοιράζονται δίκαια. Το πλεονέκτημα των πακέτων φιλοξενίας ιστοσελίδων σε shared server είναι ότι είναι πολύ μικρότερα και λιγότερο ακριβά από έναν διαχειριζόμενο αποκλειστικό διακομιστή (managed dedicated server).

Τα 25 υπερσύγχρονα κέντρα δεδομένων της Eunet παρέχουν μια παγκόσμια αρχιτεκτονική δικτύου που προσφέρει αξιόπιστη και ασφαλή υποδομή για την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο. Το ευρύ δίκτυό μας συνδέεται με τις πιο σημαντικές ανταλλαγές Διαδικτύου στον κόσμο, διασφαλίζοντας γρήγορη πρόσβαση στον ιστότοπο και ασυναγώνιστη απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε έως και 10+ Tbps χωρητικότητας εύρους ζώνης (bandwidth), με χρόνο λειτουργίας βασικού δικτύου 99,999%, και ότι μπορείτε να κλιμακώνεστε με ευελιξία καθώς μεγαλώνετε.

Στην εξαιρετικά ανταγωνιστική και απαιτητική βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών αξίας άνω των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, πρέπει να προσφέρετε μια γρήγορη, αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης εμπειρία για να κρατήσετε τους παίκτες σας αφοσιωμένους. Χρόνος διακοπής λειτουργίας ή καθυστέρηση σημαίνει ότι το παιχνίδι τελειώνει, επομένως η εύρεση μιας λύσης που συνδυάζει υψηλή απόδοση, χαμηλή καθυστέρηση και βέλτιστο χρόνο λειτουργίας είναι απαραίτητη. Είτε χτίζετε μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών, είτε αναπτύσσετε ή δημοσιεύετε παιχνίδια, χρειάζεστε μια αξιόπιστη, παγκόσμια, γρήγορη υποδομή με υψηλή διαθεσιμότητα που κλιμακώνεται εύκολα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η ζήτηση.

*Καλύπτονται όλες οι ζωτικές πτυχές. Οι πιστοποιήσεις και οι αναφορές διασφάλισης διασφαλίζουν ότι η λογική ασφάλεια, η φυσική ασφάλεια, η ανάπτυξη υπηρεσιών, η υποστήριξη πελατών, η διαχείριση περιστατικών, η διαχείριση αλλαγών και η λειτουργική ανθεκτικότητα πληρούν τα κορυφαία πρότυπα του κλάδου. *Παγκόσμια αναγνώριση. Οι πιστοποιήσεις ISO 27001, PCI DSS, SOC 1, HIPAA και NEN 7510/εκθέσεις διασφάλισης και οι συνεργάτες εξωτερικού ελέγχου μας είναι αναγνωρισμένοι σε όλο τον κόσμο. *Πνευματική ηρεμία. Να είστε βέβαιοι ότι όπου και εάν βρίσκεστε στον κόσμο, θα έχουμε αποτελεσματικούς λειτουργικούς ελέγχους και θα τηρούμε αυστηρά επίπεδα ελέγχου για την προστασία και τη διαθεσιμότητα των δεδομένων.

Ειδικές δυνατότητες αποκλειστικού διακομιστή (dedicated server)

Αποκλειστικοί διακομιστές (dedicated servers) με ακατέργαστη προσαρμόσιμη ισχύ που κάνει και τους πιο απαιτητικούς φόρτους εργασίας να πετάξουν

Επαγγελματική υποστήριξη 24x7

Οι μηχανικοί μας είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο – προσβάσιμοι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας επικοινωνίας στην Πύλη Πελατών της Eunet. Εάν θέλετε να αντιμετώπισετε μόνος/η σας το θέμα, διαθέτουμε μια φανταστική διαδικτυακή Γνωσιακή Βάση για να σας καθοδηγήσει στην επίλυση του θέματος.

Διαχειριζόμενοι και μη διαχειριζόμενοι dedicated servers

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους διαχειριζόμενους αποκλειστικούς διακομιστές (managed dedicated servers) και τους μη διαχειριζόμενους αποκλειστικούς διακομιστές (unmanaged dedicated servers); Η κύρια διαφορά είναι ότι οι διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές (managed dedicated servers) παρέχονται με πλήρη υποστήριξη, ενώ οι μη διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές (unmanaged dedicated servers) εμπίπτουν στην ευθύνη της επιχείρησης που τους χρησιμοποιεί.

Windows ή Linux

Αφενός το Linux προσφέρει μεγάλη ταχύτητα και ασφάλεια, αφ' ετέρου οι Windows servers προσφέρουν μεγάλη ευκολία στη χρήση, έτσι ώστε ακόμη και άτομα που δεν έχουν γνώσεις τεχνολογίας να μπορούν να εργάζονται εύκολα σε προσωπικούς υπολογιστές. Το Linux χρησιμοποιείται από πολλούς εταιρικούς οργανισμούς ως διακομιστές και λειτουργικό σύστημα για λόγους ασφαλείας, ενώ τα Windows χρησιμοποιούνται κυρίως από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Monitoring

Η παρακολούθηση της Eunet είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που σας δίνει πρωτοφανή εικόνα της υποδομής σας. Επιλέξτε να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν προκύψουν αποτυχημένοι έλεγχοι, ώστε να έχετε λιγότερες απροσδόκητες διακοπές και περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αυτό το πρόσθετο είναι ενεργοποιημένο για όλους τους πελάτες αποκλειστικού διακομιστή (dedicated server) στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.

Ασφαλής στέγαση

Στεγασμένο σε ένα από τα κορυφαία μας πιστοποιημένα κατά ISO, υπερσυνδεδεμένα κέντρα δεδομένων, οι αποκλειστικοί διακομιστές μας τα έχουν όλα. Κάθε λεπτομέρεια του περιβάλλοντός τους – από την πυκνότητα ισχύος και τον πλεονασμό, μέχρι τη χωρητικότητα και την ψύξη, την τοποθεσία και την προσβασιμότητα – έχει διαμορφωθεί προσεκτικά ώστε να εγγυάται το καλύτερο σε ασφάλεια, ανθεκτικότητα και απόδοση.

Δίκτυο τελευταίας τεχνολογίας

Συνδεθείτε με μεγαλύτερο bandwidth και ταχύτητα, όποτε και όπου εργάζεστε. Όντας ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, το δίκτυό μας περιλαμβάνει 25 σημεία ομοτίμησης του Internet Exchange και 36 σημεία παρουσίας σε όλη την Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Ασία. Με τον συνδυασμό ιδιωτικών συμφωνιών ομότιμης επικοινωνίας (private peering) και παρόχων παγκόσμιας διαμετακόμισης, διατηρούμε έναν εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας (core uptime) 99,999% και διαθέσιμη χωρητικότητα 5,5 Tbps.

Command and control

Η εύχρηστη Πύλη Πελατών και το API μας σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε ολόκληρη την υποδομή φιλοξενίας ιστοσελίδων σας μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτοματοποιημένες υπηρεσίες υποστήριξης και δραστηριότητες για να πραγματοποιήσετε επανεκκινήσεις διακομιστή, επαναφορτώσεις λειτουργικού συστήματος, λειτουργίες διάσωσης, διαχείριση IP, μηδενική δρομολόγηση, ιδιωτικό δίκτυο, μετρήσεις κίνησης δεδομένων και εύρους ζώνης.

Private Networking

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το Colocation Rack σας με τους Dedicated Servers ή το ιδιωτικό σας cloud μέσω της λειτουργίας ιδιωτικής δικτύωσης. Μέσω μιας εύκολης υλοποίησης, αυξάνετε τη συνδεσιμότητά σας εσωτερικά χωρίς να είστε συνδεδεμένοι σε εξωτερικά δίκτυα ή ακόμα και στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για μια υβριδική εγκατάσταση που είναι οικονομικά αποδοτική και ασφαλής.

Χρειάζεστε βοήθεια?

Επικοινωνήστε τώρα με έναν από τους φιλικούς μας τεχνικούς συμβούλους. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24×7 και έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον dedicated server που σας ενδιαφέρει.

Αποκλειστικοί Διακομιστές: Enterprise SSD vs HDD

Επιλέξτε έναν αποκλειστικό διακομιστή (dedicated server) που βασίζεται σε SSD και εξαλείψτε τα σημεία συμφόρησης IO. Ο ιστότοπός σας θα φορτώνει πιο γρήγορα, τα αντίγραφα ασφαλείας θα εκτελούνται ταχύτερα και ο αποκλειστικός διακομιστής σας θα ανταποκρίνεται πιο γρήγορα. Χωρίς κινούμενα εξαρτήματα, οι SSD dedicated servers είναι επίσης πιο αξιόπιστοι, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να υποστείτε διακοπές λειτουργίας λόγω βλάβης της μονάδας.

Verified by MonsterInsights