Επικοινωνήστε μαζί μας

30 N Gould St., Ste N., Sheridan, WY 82801

+1 (307) 206-2203

accounts @ eunet.host

Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης

Απαιτείται από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Eunet να αποδέχονται και να τηρούν όλοι οι χρήστες του δικτύου ή των υπηρεσιών της Eunet την Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης (αγγλικά: Acceptable Use Policy, Acceptable Usage Policy, AUP) της Eunet για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η Eunet μπορεί να αλλάξει αυτήν την πολιτική για να συμπεριλάβει αλλαγές στη νομοθεσία ή στην αποδεκτή πρακτική χρήσης του διαδικτύου, και διατηρεί το δικαίωμα να κάνει τέτοιες αλλαγές χωρίς προειδοποίηση και όποτε απαιτείται. Όλοι οι χρήστες μας είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι έχουν διαβάσει και κατανοήσει την τρέχουσα πολιτική.

Η συμμόρφωση με την Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης αποτελεί συμβατική απαίτηση. Εάν δεν τηρήσετε τους όρους αυτής της πολιτικής, ο λογαριασμός ή η υπηρεσία σας ενδέχεται να υπόκεινται σε τερματισμό ή αναστολή. Σε περίπτωση αναστολής ενός λογαριασμού, η Eunet μπορεί να είναι έτοιμη, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να επαναφέρει τον λογαριασμό μετά τη λήψη γραπτής δήλωσης ότι ο χρήστης δεν θα διαπράξει περαιτέρω κατάχρηση της υπηρεσίας. Τυχόν χρεώσεις για την επαναφορά της υπηρεσίας θα καταβληθούν από τον πελάτη.

Η σχέση της Eunet με τους πελάτες της, τους συνεργάτες της και άλλους παρόχους δικτύου εξαρτάται από την υπεύθυνη συμπεριφορά όλων των χρηστών. Η Eunet δεν θα διστάσει να προστατεύσει τον εαυτό της και άλλους πελάτες και δίκτυα σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε μορφή κατάχρησης.

Χρήση Δικτύων και Διαδικτύου (Ηλεκτρονική Διεύθυνση, Χρήση Ιστού, Κατάχρηση Υπηρεσιών Eunet)

Χρήση δικτύων και γενικά του Διαδικτύου:

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για τη μετάδοση παράνομου υλικού. Ο χρήστης συμφωνεί να απέχει από την αποστολή ή λήψη οποιουδήποτε υλικού που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό, υβριστικό, άσεμνο, σκληροπυρηνικό ή παιδεραστικό πορνογραφικό, δυσφημιστικό, απειλητικό, όπως απαγορεύεται από τους ισχύοντες νόμους και τους μελλοντικούς νόμους. Ο χρήστης συμφωνεί να απέχει από την αποστολή ή λήψη οποιουδήποτε υλικού που ενδέχεται να παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας), την εμπιστοσύνη, το απόρρητο ή άλλα δικαιώματα. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς τη νομιμότητα αυτού που κάνετε ή προτείνεται να κάνετε, θα πρέπει είτε να λάβετε ανεξάρτητη νομική συμβουλή είτε να σταματήσετε τη χρήση.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η αποθήκευση, διανομή ή μετάδοση παράνομου υλικού μπορεί να οδηγήσει σε έρευνα και πιθανή δίωξη από τις αρμόδιες αρχές.

Δεν πρέπει να αποκτήσετε ή να επιχειρήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε συστήματα υπολογιστών για οποιονδήποτε σκοπό. Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί παραβίαση αυτής της πολιτικής, μια τέτοια ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε ποινική δίωξη βάσει του νόμου περί κατάχρησης υπολογιστών.

Δεν πρέπει να στέλνετε δεδομένα στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας πλαστές διευθύνσεις ή δεδομένα που έχουν σχεδιαστεί εσκεμμένα για να επηρεάσουν αρνητικά απομακρυσμένα μηχανήματα (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, άρνησης υπηρεσίας (DDoS), ιού τύπου worm και ιών, trojans και καταιγίδων ping).

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι τοπικοί υπολογιστές και οι διακομιστές που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο δεν έχουν ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπουν την ανοιχτή αναμετάδοση και δεν πρέπει να συμμετέχουν στην αποστολή ανεπιθύμητων μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (που συνήθως αναφέρονται ως “spam”, “UBE”, “UCE”).

Απαγορεύεται η εκτέλεση «σάρωσης θυρών» ή άλλου λογισμικού που προορίζεται για ανίχνευση, σάρωση, δοκιμή της ευπάθειας ή πρόσβαση σε απομακρυσμένα συστήματα ή δίκτυα, εκτός από περιπτώσεις όπου ο απομακρυσμένος χρήστης έχει δώσει ρητή άδεια για να γίνει αυτό. Η Eunet μπορεί να ζητήσει αποδεικτικά στοιχεία αυτής της άδειας.

Δεν μπορείτε να αποκαλύψετε τους κωδικούς πρόσβασης του δικτύου σας σε τρίτους και θα πρέπει να λάβετε όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι αυτές οι πληροφορίες παραμένουν εμπιστευτικές.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η αποστολή και η λήψη e-mail συνεπάγεται τις ίδιες ευθύνες και προσέγγιση που θα χρησιμοποιούσαμε κατά την αποστολή ή λήψη οποιασδήποτε άλλης μορφής επικοινωνίας – γραπτή ή έντυπη αλληλογραφία, φαξ, τηλεφωνική κλήση κ.λπ. Οι περισσότεροι χρήστες κατανοούν πλήρως τι θα θεωρούνταν κατάλληλο και αποδεκτό όταν επικοινωνούν με άλλους και εφαρμόζουν αυτές τις σκέψεις στη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις κατά τις οποίες ορισμένοι χρήστες στέλνουν αλληλογραφία ή συμμετέχουν σε διαδικτυακή επικοινωνία που άλλοι θεωρούν απαράδεκτες – γενικά θεωρούνται ως κατάχρηση από την διαδικτυακή κοινότητα.

Εάν δυσκολεύεστε να προσδιορίσετε τι μπορεί να θεωρηθεί «κατάχρηση» στην διαδικτυακή επικοινωνία, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι, σε γενικές γραμμές, οτιδήποτε μπορεί να είναι απαράδεκτο, και ενδεχομένως παράνομο, σε άλλες μορφές επικοινωνίας θα είναι εξίσου απαράδεκτο και ενδεχομένως παράνομο στο διαδίκτυο.

Δεν πρέπει να στέλνετε e-mails που μπορεί να προκαλέσουν ενόχληση ή άγχος σε έναν παραλήπτη.

Δεν πρέπει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενδέχεται να μπλοκάρουν την IP μας λόγω κατάχρησης.

Δεν πρέπει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενδέχεται να προκαλέσουν αγωνία ή οποιοδήποτε υλικό που είναι προσβλητικό, άσεμνο,  απειλητικό ή με οποιονδήποτε τρόπο παράνομο.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες αλληλογραφίας ή το δίκτυο της Eunet για να στείλετε e-mail σε οποιονδήποτε χρήστη που δεν επιθυμεί να το λάβει.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες αλληλογραφίας ή το δίκτυο της Eunet για να στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μαζικά (κοινώς γνωστά ως «spam») ή μεμονωμένα.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες αλληλογραφίας ή το δίκτυο της Eunet με σκοπό να στερήσετε την υπηρεσία από άλλους («βόμβα αλληλογραφίας»).

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ψευδείς κεφαλίδες αλληλογραφίας ή να τροποποιείτε τις κεφαλίδες των μηνυμάτων αλληλογραφίας με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκρύπτετε την ταυτότητα του αποστολέα.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε διεύθυνση e-mail που δεν έχετε εξουσιοδότηση να χρησιμοποιείτε.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τυχόν διακομιστές e-mail είναι συνδεδεμένοι.

Deltanet Llc.
21366 Hall Rd. Suite 1153
Clinton Twp, MI 48038
United States
 
Europe
275 New North Road
Islington Suite 1091
London N1 7AA
United Kingdom

Verified by MonsterInsights