Επικοινωνήστε μαζί μας

30 N Gould St., Ste N., Sheridan, WY 82801

+1 (307) 206-2203

accounts @ eunet.host

Η Δέσμευσή Μας

1. Να δημιουργήσουμε την καλύτερη αξία για τους πελάτες μας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξιόπιστες, προσιτές λύσεις για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Εάν και προσφέρουμε όλα τα προϊόντα μας σε ασυναγώνιστες τιμές, αρνούμαστε να μειώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παρέχουμε μόνο λύσεις web hosting για τις οποίες εμείς οι ίδιοι είμαστε περήφανοι που χρησιμοποιούμε.

2. Να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο

Κάθε φορά που έχουμε επαφή με έναν πελάτη, ο στόχος μας είναι να του προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία. Υποσχόμαστε να σας παραδώσουμε τον εξοπλισμό εγκαίρως, να τον εγκαταστήσουμε σωστά και δεν θα αποσύρουμε την υποστήριξή μας τη στιγμή που θα συνδεθείτε. Στην πραγματικότητα, από τη στιγμή που θα εγκατασταθείτε στο δίκτυό μας, θα παρακολουθούμε τη συνδεσιμότητα σας όλο το εικοσιτετράωρο. Και, στη σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά, παραμένουμε ένας από τους λίγους ISP που εγγυώνται εξαιρετική τεχνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο – χωρίς επιπλέον χρέωση.

3. Να εγγυηθούμε 100% απόδοση όλο το 24ωρο

Είμαστε παθιασμένοι με τους πελάτες μας και ο μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορούμε – αυτό σημαίνει να εγγυηθούμε την συνολική online διαθεσιμότητα. Επειδή στεγάζουμε τους διακομιστές μας σε κέντρα δεδομένων παγκόσμιας κλάσης, όλοι οι πελάτες μας επωφελούνται από τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, την εξισορρόπηση φορτίου, την ανθεκτικότητα ισχύος και τον έλεγχο θερμοκρασίας. Επιπλέον, εφαρμόζουμε μια πολιτική της “μη αποτυχίας ενός σημείου”, που σημαίνει ότι εάν μια σύνδεση διακοπεί, αμέσως η κυκλοφορία αναδρομολογείται με έξυπνο τρόπο. Προσφέρουμε επίσης ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SLA στον κλάδο.

4. Για να διασφαλίσουμε ότι το δίκτυό μας αναπτύσσεται όπως και εμείς

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας είναι διαρκώς συνδεδεμένη με το ταχύτερο και πιο εξελιγμένο δίκτυο στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

5. Να οδηγηθούμε από την καινοτομία

Η καινοτομία είναι βασικό στοιχείο για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών και αξίας στους πελάτες μας. Για να αυξήσουμε την ικανοποίηση των πελατών, υποσχόμαστε να επενδύσουμε σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, ώστε το χαρτοφυλάκιό μας να ενημερώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Σας κρατάμε πάντα μπροστά στις εξελίξεις.

Deltanet LLC
1950 S. Rochester Rd. Suite #1076
Rochester Hills, MI 48307

Verified by MonsterInsights